fbpx

Bucura-te de un spatiu asa cum iti doresti!


Imagineaza-ti un spatiu in care te simti confortabil , ai intimitate, ferit de privirile indiscrete ale vecinilor, te relaxezi fara sa te deranjeze soarele cand te uiti la tv sau lucrezi la computer, in care poti dormi mai mult dimineata.

 

Suntem o firma specializata in decorarea ferestrelor si textile pt design interior si te ajutam sa ai acum casa mult visata sau afacerea ta se dezvolte intr-un mediu propice. Casa ta te reprezinta!

 

Iti oferim solutii personalizate de amenajare: consultanta, masuratori, croitorie si montaj, folosind materiale de cea mai buna calitate, pentru ca spatiul tau sa capete caldura si culoare.

 

Stim ca timpul este important pentru tine de aceea este suficient sa ne suni si de aici ne ocupam noi, trimitem o echipa pentru masuratori si consiliere.

 

Geamurile cladirii pe care doriti sa o amenajati au o forma atipica si nu stiti ce perdele si draperii s-ar potrivi? Impreuna gasim solutia potrivita, astfel incat fiecare colt sa va incante privirea.

 

Cei 15 ani de experienta ne ajuta sa va oferim cele mai bune produse si servicii.

 

Nenumaratele proiecte rezidentiale si comerciale (restaurante, birouri etc) finalizate cu succes , constituie implicarea si devotamentul cu care ne desfasuram activitatea.

 

Zambetul afisat pe chipul clientilor nostri la finalizarea lucrarii de amenajare, este cea mai mare multumire pe care o avem si reprezinta un motiv intemeiat pentru a incerca sa fim tot mai buni.


Testimoniale

Sunt o echipa de profesionisti care vin cu cele mai bune solutii pentru a transforma orice proiect in realitate. Au o gama larga de produse din care poti alege iar calitatea serviciilor este ireprosabila. Recomand cu drag Karo.
Magdalena Ancu - Interior Designer - Bucuresti, 01.01.2014
Am ales sa lucram cu firma Karo la recomandarea arhitectei si suntem foarte multumiti atat de materiale cat si de servicii, perdelele au fost cusute foarte bine si montajul a fost impecabil.
Andreea Militaru - Bucuresti, 12.04.2014
Au terminat baietii de montat si suntem foarte incantati, s-a schimbat complet casa. Nu mi-am inchipuit cat de importante sunt perdelele in casa. Va multumim ! O sa va recomandam si la prieteni.
Aurelia Iovan - Bucuresti, 08.07.2015