Bucura-te de un spatiu asa cum iti doresti!


Imagineaza-ti un spatiu in care te simti confortabil , ai intimitate, ferit de privirile indiscrete ale vecinilor, te relaxezi fara sa te deranjeze soarele cand te uiti la tv sau lucrezi la computer, in care poti dormi mai mult dimineata.

 

Suntem o firma specializata in decorarea ferestrelor si textile pt design interior si te ajutam sa ai acum casa mult visata sau afacerea ta se dezvolte intr-un mediu propice. Casa ta te reprezinta!

 

Iti oferim solutii personalizate de amenajare: consultanta, masuratori, croitorie si montaj, folosind materiale de cea mai buna calitate, pentru ca spatiul tau sa capete caldura si culoare.

 

Stim ca timpul este important pentru tine de aceea este suficient sa ne suni si de aici ne ocupam noi, trimitem o echipa pentru masuratori si consiliere.

 

Geamurile cladirii pe care doriti sa o amenajati au o forma atipica si nu stiti ce perdele si draperii s-ar potrivi? Impreuna gasim solutia potrivita, astfel incat fiecare colt sa va incante privirea.

 

Cei 10 ani de experienta ne ajuta sa va oferim cele mai bune produse si servicii.

 

Nenumaratele proiecte rezidentiale si comerciale (restaurante, birouri etc) finalizate cu succes , constituie implicarea si devotamentul cu care ne desfasuram activitatea.

 

Zambetul afisat pe chipul clientilor nostri la finalizarea lucrarii de amenajare, este cea mai mare multumire pe care o avem si reprezinta un motiv intemeiat pentru a incerca sa fim tot mai buni.


Testimoniale

Sunt o echipa de profesionisti care vin cu cele mai bune solutii pentru a transforma orice proiect in realitate. Au o gama larga de produse din care poti alege iar calitatea serviciilor este ireprosabila. Recomand cu drag Karo.
Magdalena Ancu - Interior Designer - Bucuresti, 01.01.2014
Am ales sa lucram cu firma Karo la recomandarea arhitectei si suntem foarte multumiti atat de materiale cat si de servicii, perdelele au fost cusute foarte bine si montajul a fost impecabil.
Andreea Militaru - Bucuresti, 12.04.2014
Au terminat baietii de montat si suntem foarte incantati, s-a schimbat complet casa. Nu mi-am inchipuit cat de importante sunt perdelele in casa. Va multumim ! O sa va recomandam si la prieteni.
Aurelia Iovan - Bucuresti, 08.07.2015
Ai un proiect? Vrei sa vorbesti cu un specialist? Suna la 0744.656.640 Contacteaza-ne Perdele si Draperii Perdele si draperii Panouri Japoneze Panouri japoneze Cuvertura Nayla Cuverturi De ce Perdele Karo? Ne place sa credem ca oferim cele mai bune servicii in materie de: consultanta, masuratori, croitorie, montaj perdele si draperii, imbracare pereti si proiecte de design pentru ca locuinta voastra sau spatiul pe care doriti să il amenajati, sa capete caldura si culoare. Micile detalii fac diferenta, prin urmare alege acum sa ai casa mult visata sau afacerea ta sa se dezvolte într-un mediu cat mai propice. Geamurile cladirii pe care doriti sa o amenajati au o forma atipica si nu stiti ce perdele si draperii s-ar potrivi? Impreuna gasim solutia potrivita, astfel incat fiecare colt sa va incante privirea. Tesaturi de cea mai buna calitate si o gama vasta de perdele va stau la dispozitie in showroom-ul nostru impreuna cu un personal calificat pentru a va oferi consultanta in ton cu tendintele actuale. Sunteti prea ocupati pentru a veni la noi in magazin? Intelegem ca timpul este limitat, de aceea este suficient sa ne sunati si o echipa se va deplasa la dumneavoastra pentru a va prezenta cele mai potrivite idei pentru spaţiul ce doriti să il amenajati. Impreuna vom lua cele mai bune decizii! Doresti un anume model de perdele si draperii? Ai o idee? Prezinta-ne-o si cu siguranta o putem dezvolta intr-un mod cat mai armonios. Nenumaratele proiecte rezidentiale si comerciale (restaurante, hoteluri, etc.) finalizate cu succes pana in prezent, constituie implicarea si devotamentul cu care ne desfasuram activitatea, iar vasta experienta ne ajuta in fiecare situatie sa luam deciziile cele mai bune. Zambetul afisat pe chipul clienţilor nostri la finalul lucrarii de amenajare, este cea mai mare multumire pe care o avem si reprezinta un motiv intemeiat pentru a incerca sa fim tot mai buni în ceea ce facem. consultanta Consultanta masuratori Masuratori croitorie Croitorie montaj Montaj Oferim dezvoltatorilor imobiliari oferte competitive avand experienta in amenajarile interioare in cadrul complexelor rezidentiale. Suntem deschisi la colaborari cu arhitecti si designeri de interior in conditii exceptionale si variate. Contacteaza-ne