Panouri japoneze

Aspectul esential in designul japonez il constituie simplitatea. Pentru cine adora simplitatea avem o gama larga de materiale care vor reda casei dumneavoastra atmosfera dorita intr-un cadru simplu si functional.
SHOJI, panouri japoneze traditionale constau intr-un cadru de lemn acoperit cu hartie semitransparenta , plasate succesiv care culiseaza pe orizontala.

Astfel, panourile in stil japonez sunt ideale pentru ferestre panoramice , atat pentru camere de zi cat si pentru birouri, impletind eleganta si armonia. Acestea imbraca ferestrele pe verticala si realizeaza jocuri de texturi puse in valoare de lumina care intre pe fereastra.

Panourile japoneze sunt simple si functionale, foarte versatile, ele permit controlul luminii, al panoramei de afara si intimitatii interiorului. Acest control este posibil prin faptul ca sinele panourilor japoneze permit suprapuneri de pana la 5 straturi, relizand jocuri de culori si texturi . Panourile japoneze pot fi transparente, semitransparente sau chiar opace, venind intr-o multitudine de culori si modele.

Pe langa ferestre insa panourile japoneze sunt folosite si pentru a delimitarea spatiilor. De exemplu intr-o camera mai mare pot fi delimitate cu ajutorul unor panouri mai multe zone, precum zona de luat masa si cea multimedia.Puteti achizitiona unele modele de Panouri japoneze din magazinul nostru online aici:
Karo Boutique