Perdele si draperii dormitor

Cuvantul cheie in dormitor este confort. Obtine un interior primitor alaturand piese de mobilier cu forme riguroase, pe un fundal senin, un tapet cu pattern aerisit, cu perdele si draperii dormitor cu imprimeuri artistice, stilizate si o cuvertura asortata.
Perdele si draperii pentru dormitor: Cateva Recomandari

  • Poti crea o ambianta primavaratica, proaspata si plina de energie folosind perdele si draperii pentru dormitor, precum si tapet textil in tonuri de lila si verde.
  • Vrei sa te simti ca o diva? Alege draperii pentru dormitor cu imprimeuri florale in tonuri de roz intens in combinatie cu piese de mobilier argintiu si vei crea un decor feminin-sic. Perdele dormitor cu adevarat elegante sunt cele din material fin, precum organza.
  • Pentru o ambianta de impact mizeaza pe imprimeuri florale supradimensionate si pe culoare-cheie tare. Prezenta albului va echilibra decorul. Nu ezita sa folosesti tesaturi cu imprimeuri din registre diferite: flori si dungi.
  • Rigoarea simetriilor da o nota sobra. Perdele , draperii si tapetul in tonuri naturale, temperate si calde fac dormitorul primitor.¬†Detaliile rafinate cum ar fi un tapet purpuriu , cateva corpuri de iluminat de efect , asortate cu perdele si draperii crem, elegante pot fi secretul unei scenografii interesante in dormitorul tau.
  • Pentru a crea un decor de lux , un dormitor generos iti va permite o astfel de amenajare. Tonurile predominant inchise pot contura un peisaj tern, foloseste o draperie portocaliu inchis pentru a inveseli si a lumina compozitia. Suprafata ampla a draperiilor creeaza un efect protectiv si populeaza spatiul conferindu-i un aer de confort dormitorului.


Puteti achizitiona unele modele de Perdele si draperii dormitor din magazinul nostru online aici:
Karo Boutique