Perdele si draperii living

Pentru sufragerie, cuvantul cheie este eleganta. In functie de stilul de amenajare al camerei, poti alege dintr-o multitudine de modele de perdele si draperii pentru living, pornind de la materiale voluminoase precum catifeaua, pana la tesaturile fine si delicate.
Perdele si draperii pentru living : Cateva Recomandari

  • O canapea confortabila imbracata intr-o tapiterie alba si accesorizata cu pernute brodate, perdele din tesaturi naturale, dublate de draperii din stofe grele se inscriu perfect in atmosfera interbelica a locuintelor boieresti de odinioara.
  • Daca iti surade ideea unui decor solar, o atmosfera aerisita si calda , alege o cromatica alb-galben cu pattern-uri florale. Combina tapetin nuante de galben pal cu draperii inflorate de un galben intens.
  • In living , perdelele , draperiile si pernutele de decor in combinatia albului clar si diferite tonuri de crem da nastere unei atmosfere placute, care invita la relaxare.
  • Pentru un living decorat in stil minimalist folosim perdele din voal cat mai simple in nuante de alb, gri si crem impreuna cu draperii din bumbac.


Puteti achizitiona unele modele de Perdele si draperii living din magazinul nostru online aici:
Karo Boutique