Sine si galerii

Ca sisteme de prindere ale perdelelor si draperiilor putem folosi sine din aluminiu prinse in tavan, galerii prinse in perete sau storuri romane, iar pentru cei mai pretentiosi sine cu telecomanda sau senzori.

 
Reprezentand o alternativa practica, se pot folosi sine pentru perdele si draperii pentru decorarea oricaruit tip de fereastra, dreapta, de mansarda (inclinata) , curba sau care este foarte apropiata de tavan; acestea sunt indicate in suprafete vitrate mari, deschideri mari de geam, in camere joase.

Sinele sunt confectionate din aluminiu si pot fi curbate in plan orizontal sau vertical, dupa orice forma de geam sau perete, pot fi cu arici pentru montarea de modele in fata perdelei sau a draperiei. Acestea pot fi fara actionare sau actionate cu snur sau cu telecomanda. Pentru spatiile inalte cu suprafete vitrate mici putem apela la galerii, acestea putand corecta defecte de arhitectura.

In ceea ce priveste materialele din care sunt confectionate acestea sunt din aluminiu, din otel inoxidabil, din compozit (elemente de fier, crom si carbon), alama sau lemn de inalta calitate. Capetele ornamentale pentru sine din metal, lemn, sticla, cristal, fier forjat, ratan etc sunt foarte importante innobiland interiorul. Deasemenea combinatia de materiale ca de exemplu bara din aluminiu si capatul cu insertii de lemn, o bara din inox si un capat elegant realizat din cristal sau sticla , sau bara din lemn si capatul din inox sunt spectaculoase si in trend.

Putem opta pentru galerii simple, doar pt perdea sau duble , pentru perdea si draperie. Se poate folosi o combinatie de bara pentru draperie si profil de culisare (bara sina) pentru perdea care permite trecerea perdelei de la un capat la altul fara a fi impiedicata de consola. Inelele de la galerii pot avea cauciuc in partea interioara pentru a nu face zgomot la culisare.

Galeriile din metal de culoare argintie, aluminiu, crom, inox sau negru se incadreaza perfect intr-o locuinta amenajata in stil modern.

Pentru un interior in stil art deco opteaza pentru galerii elegante , groase in culoarea auriu antic cu capete impunatoare iar pentru stilul romantic o galerie alba cu capete vesele este foarte potrivita.

Daca vrei sa oferi casei tale un aspect mai vintage alege galerii cu finisajul din cupru, iar pentru stilul rustic o galerie din lemn.Puteti achizitiona unele modele de Sine si galerii din magazinul nostru online aici:
Karo Boutique