Storuri romane

Nu poti sa te hotarasti ce s-ar potrivi mai bine casei tale: jaluzele sau draperii elegante? Nicio problema, noi avem solutia perfecta pentru tine: storuri romane. Acestea imbina perfect utilitatea jaluzelelor cu rafinamentul dat de draperiile moderne.
Mai exact vorbim de sisteme romane montate destul de aproape de geam, cu un aspect intins, precum al jaluzelelor, ce se pliaza perfect atunci cand sunt ridicate. Acestea pot fi actionate electronic, cu telecomanda, pentru ca tu sa le poti ridica sau cobori din orice colt al casei.

Storuri romane confectionate din cele mai bune materiale, reprezinta o imbinare perfecta a utilului cu placutul. Iti punem la dispozitie o gama diversificata de tesaturi, pentru ca tu sa alegi modelul care crezi ca te reprezinta cel mai bine. Aliniaza-te acum la cele mai noi tendinte in materie de decoratiuni interioare!

Storurile romane repezinta o varianta moderna estetica si functionala de a imbraca ferestrele. Acestea pot fi confectionate in diferite moduri: intinse cu tije orizontale sau fara, cu falduri sau in stil venetian, din orice tip de material. Sunt actionate de un snur si culiseaza pe inaltime putand astfel sa se regleze intensitatea luminii.

Storurile romane sunt ideale pentru spatiile mici, pentru cei care prefera liniile drepte, netede, in detrimentul faldurilor facute de perdelele obisnuite.Puteti achizitiona unele modele de Storuri romane din magazinul nostru online aici:
Karo Boutique