Tapet textil

Vrei sa fii diferit? Pentru o eleganta si un design desavarsit alege imbracarea peretilor in tapet textil in aceeasi colectie cu draperiile.
Tapetul a aparut in China, mai intai pentru ca locuitorii acestei tari au fost cei care au inventat hartia si apoi pentru ca tot ei au inceput sa lipeasca pe pereti hartie de orez , apoi au inventat o modalitate de a produce tapet din resturi textile. Arabii au reusit sa inlocuiasca fibrele textile cu lemn sau bambus. In 1675,Jean Michell Papillon un gravor francez considerat inventatorul tapetului a realizat fasii de hartie care se „potriveau” cand erau lipite una langa alta. Acesta poate fi considerat”inceputul” tapetului. La inceput, cei care doreau sa fie in pas cu ultimele tendinte, comandau tapet pictat manual cu modele arhitecturale . In secolul al 16-lea s-a folosit pentru decorarea peretilor tapetul textil, care reflecta pozitia sociala si bogatia.

Tapetul se adreseaza persoanelor care din iubire pentru eleganta, design desavarsit doresc sa dea un plus de personalitate locuintelor, restaurantelor . Asadar, tapetul nu aduce in viata noastra doar putin din „istoria lui”, nu este doar un produs al mai multor civilizatii, acesta devine un”must have” al elegantei, bunului gust rafinamentului si personalitatii fiecaruia dintre noi.

De la cele mai simple si clasice modele la cele mai indraznete, tapetul a fost , este si va fi intotdeauna la moda. Prin paleta larga de modele, nuante si materiale, casa ta va prinde viata.Puteti achizitiona unele modele de Tapet textil din magazinul nostru online aici:
Karo Boutique