Termeni si conditii


1. Termeni utilizati
Compania – Karo Perdele SRL, incluzand dar nelimitandu-se la brandul Karo
Site – totalitatea paginilor HTML, text si multimedia care intra in componenta si formeaza continutul prezent la www.karoperdele.ro

 

2. Introducere
Prezentul document defineste conditiile de utilizare a Site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest Site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

 

3. Continutul
Nici o informatie prezenta pe acest Site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii venind din partea Companiei.

 

4. Raspunderea
Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Companiei
Compania nu va acorda nici o garantie referitoare la:
* evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a Site-ului;
* neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea Site-ului;
* inexistenta pe Site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel Compania nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea Site-ului.

 

5. Drepturile de autor
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest Site sunt proprietatea Companiei, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura Site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Intregul continut al Site-ului (www.karoperdele.ro) este protejat prin Legea Drepturilor de Autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea Site-ului sunt detinute de Companie. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Companiei.

 

6. Obiectivul
Obiectivul Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
Compania nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate eforturile pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori in cel mai scurt timp posibil.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Compania prin unul din mijloacele afisate in pagina Contact a Site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor sau informatiilor de alta natura.

 

7. Protectia si informatiile personale
Cand prin intermediul Site-ului va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe Site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Companiei, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Colectarea datelor personale se realizeaza intr-un regim securizat. Datele personale furnizate nu vor fi facute publice vandute, inchiriate sau in alt fel cedate tertelor parti, fara acordul dvs. Tertele parti nu includ companii Media si Advertising cu care Compania are sau va avea incheiate contracte de colaborare in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.
Compania poate colecta si stoca date statistice despre IP, sistemul de operare si alte informatii despre dumneavoastra. Aceste date nu sunt considerate personale, fiind folosite exclusiv pentru crearea unor situatii statistice utilizate la imbunatatirea continutului Site-ului. Site-ul Companiei poate stoca unele informatii sub forma unor COOKIE-uri pe calculatorul personal, pentru o experienta imbunatatita in parcurgerea Site-ului.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 

8. Legaturi externe
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Companie utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. in cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
Compania nu poate garanta, controla actualitatea sau exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe Site.

 

9. Informatiile oferite
Orice persoana care viziteaza Site-ul si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui Site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Companie in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre Companie a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati intreprinse de Companie si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
Compania va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii contact din Site.